Lütfen bekleyin..



HÜDAPAR İl Başkanı Şahin: “Kentin Sorunlarına Duyarlıyız”

05 Nisan 2017, 16:57 - Okunma: 1696

HÜDAPAR Batman İl Başkanı Davut Şahin Öğretmenevinde düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada gündemle ilgili önemli açıklamalar yaptı.Batman’ın tüm sorunlarına duyarlı olduklarını belirten İl Başkanı Şahin kentin sorunlarının çözümü için üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getirdiklerini açıkladı. Başkan Şahin kışın yaşanan elektrik kesintilerini, İşkur işçilerinin kurayla belirlenmesi ve kozluk esnafının sorunlarını içeren bir raporda hazırlıklarını belirtti.

 Kentin tüm sorunlarının takipçisi, Sorunlarla ilgili hazırladıkları raporlar olduklarını açıklayan Başkan Şahin, Gerek Valilik ve Belediye olmak üzere diğer kurumlara da bu sorunlarla ilgili hazırladığımız raporlarımızı paylaşabiliriz.”dedi.


“TABANIMIZLA EVET DESTEĞİ VERİYORUZ”
16 Nisan’da yapılacak referandumda evet desteği vereceklerini belirten Hüdapar İl Başkanı Şahin Halk oylamasına ilişkin değerlendirmede bulundu. Hüdapar olarak vatandaşlardan evet desteği istediklerini açıklayan Başkan Şahin sözlerine şöyle devam etti. "Halk oylamasına 'evet' dememizin sebebi, geçirilmek istenen 18 madde ile 1980 darbe anayasasından kurtulmasının ön ayağı olur. Defalarca değiştirme girişiminde bulunuldu ama maalesef hala 1980 ruhu var mevcut anayasa üzerinde. Bu maddeler 'evet'le geçerse inşallah memleketin ve insanımızın arkasındadır. Tabanımız olarak sandığa gidip 'evet' oyumuzu kullanacağız."
Esed rejimi tarafından Suriye'nin İdlib kentinde kimyasal silah kullanılarak aralarında çocukların olduğu 100'ün üzerinde kişinin öldürülmesini kınayan Şahin, "Yüreğimizi parçaladılar, Bu saldırıları lanetliyor, kınıyoruz. Orada kullanılan silah kim tarafından, neden kullanıldı?" ifadelerini kullandı

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=