Lütfen bekleyin..



İl Emniyet Müdürü Akkaplan’a plaket

19 Kasım 2017, 15:36 - Okunma: 1784

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan’a verilmek üzere teşekkür plaketi gönderdi.

Akkaplan’ı makamında ziyaret eden Spor Şube Müdürü Burak Eren ve Judo antrenörleri, plaketi takdim etti. Judo sporunu sevdiklerini ve her alanda imkanları ölçüsünde maddi ve manevi olarak destekleyeceklerini ifade eden İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, kendisine gösterilen ilgi ve gönderilen plaket için emeği geçenlere teşekkür etti. 
“KURUMLARIN DESTEĞİ ÖNEMLİ”
Batman genelindeki kamu kurum ve kuruluşların spor içinde olmasının önemli olduğunu belirten Spor Şube Müdürü Burak Eren, herkesin bu konuda duyarlı olmasını istedi. Eren; “Batman’da tüm spor branşlarımıza ilgi her geçen gün artıyor. Buda bizleri son derece mutlu edip, daha çok çalışmamıza vesile oluyor. Yine sporun içinde kulüplerimiz, okullarımız, STK, Oda ve diğer birimlerimizin dışında kamu kurum ve kuruluşlarımızın da içinde olması sporun gelişmesinde önemli katkı sunuyor. Batmanlı tüm gençler bizimdir ve spor yapmaları için herkesin özverili çalışmasını istiyoruz.” diye konuştu. Verilen plaket takdim törenine Spor Şube Müdürü Burak Eren’e, judo Antrenörü Ömer Polat ve eski judoculardan ve judocu çocukları Türkiye derecesi yapan polis memuru Mehmet Uluçam’da eşlik etti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=