Lütfen bekleyin..



Petrolsporlu 17 güreşçi Türkiye Şampiyonası bileti aldı

05 Nisan 2017, 01:05 - Okunma: 1686

30 Mart-2 Nisan tarihleri arasında Mersi'nde yapılan 12-13 yaş ve 14-15 yaş grup müsabakalarında Petrolsporlu güreşçilerimiz aldıkları başarılı sonuçlarla Mersi'nde Batman rüzgarı estirdi.Yapılan müsabakalarda Petrolsporlu güreşçiler aldıları başarılı sonuçlarla gelecek için ümit vadettiler. Turnuvada yapılan müsabakalar sonucu Ömer Eratilla, Veysi Kaplan, Recep Aydın, Süleyman Teter, 2'nci Özgür Gök, Fatih Acar, Furkan Salçak, Hamit Efetürk 3'ncü olup ayrıca toplam 17 sporcu Antalya'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.


Güreşçileri tebrik eden Petrolspor Basın Sözcüsü Kudbettin Barlak, Mersin'de Batman rüzgarı estiren güreşçilerin aynı şekilde Türkiye Şampiyonası'nda da başarı elde edeceklerini söyledi.


Batmanlı 17 güreşçinin Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandığını belirten Barlak, "Bize bu başarıları yaşatan öncelikle Petrolspor Güreş Antrenörü İbrahim Halil Kay ve Antrenör Gökhan Demir başta olmak üzere sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyoruz. Bu bağlamda bize her türlü desteği veren Türkiye Petrolleri başta olmak üzere Petrolspor yönetim kurulu ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum." dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=