Lütfen bekleyin..



Türkiye Kupasında 5. Turdayız

25 Ekim 2017, 17:38 - Okunma: 1551

Petrolspor’un 5. tura yükselmesinden sonra Batmanlı sporseverler 4 büyüklerden bir takımı Batman’da ağırlamak istediklerini söylediler. Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Batman Petrolspor, sahasında 1. lig ekibi Denizlispor'u 2 - 1 yenerek bir üst tura çıktı. Petrolspor 5. tur’da 4 büyüklerinde bulunduğu bir rakibiyle eşleşecek. Karşılaşma öncesinde Batman Denizli arasında dostane görüntüler yaşandı.

Petrolspor: 2 – Denizlispor:1

Karşılaşmayı Batman Protokol üyeleri STK Başkanları ve kalabalık bir topluluk izledi. Batmanlı sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada 3'üncü dakikada Batman Petrolspor, maça golle başladı. Bu dakikada kazanılan serbest atışı Halil kullandı, Celal harika yükselerek kafayla dokundu, meşin yuvarlak ağlara gitti; 1-0.

30'uncu dakikada Denizlispor, skora dengeyi getirdi. Bu dakikada Cihan bir anda ceza sahasına girdi, sert şutunda top filelerle buluştu: 1-1.  İlk yarı beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da eşitlik bozulmayınca maç uzatmalara gitti. Uzatmaların başında Petrolspor korner atışında Reha kafa vuruşunda skoru belirledi. Maçta 2-1 öne geçen Petrolspor A.Ş. tarihinde ,ilk defa Türkiye Kupasında 5. tura yükseldi. 4. turda Süper lig ekibi Göztepesporu eleyen Petrolspor’un Güçlü rakibi Denizlisporuda mağlup etmesi kentte sevinç havası yarattı. Türkiye Kupasında 5. tura adını yazdıran Petrolspor’u aldığı bu başarıdan dolayı kutluyoruz.
“GALİBİYETİ TARAFTARIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ”
Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç ve As Başkan Latif Gökdemir yaptıkları açıklamada Batmanlı sporseverlerin takımlarına verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek Petrolsporun haklı bir galibiyet aldığını ve Batmanı tüm Türkiye kamuoyuna güzellikleriyle tanıtmak için ellerinden gelen çabayı sarfetmeye devam edeceklerini söylediler. Cuma günü Kura çekimine katılacak olan Petrolspor’da beklenti 4 büyük takımdan birini Batman’da ağırlamak. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=