Lütfen bekleyin..



Bölgesel Ligde Petrolspor rüzgarı

17 Ekim 2017, 17:38 - Okunma: 1558

Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan Kulüpler arası Bölgesel Kros liginde Petrolspor rüzgarı esti.Cumartesi günü Malatya ilinde yapılan müsabakalara kalabalık bir ekip ile katılan Kırmızı-Beyazlı ekibimiz yarışmadan 2 kupa ve 2 madalya ile ayrıldı.

Saat 10:30 da yeni Malatya Şehir Stadyumu yanında yapılan müsabakalara Minik Kız-Minik Erkek ve Yıldız Kız-Yıldız Erkek kategorilerinde katılım sağlayan Batman Petrolspor, 1500 metre Minik Kızlar kategorisinde 13 puan ile ikinci oldu. Ayrıca Minik kızlar kategorisine koşan Makbule Akbaba 5 dakikada ile müsabakayı tamamlayarak 3. Olarak madalya kazandı. Günün ikinci müsabakasında ise Yıldız Kızlar pistte hünerlerini gösterdiler. 
2 KUPA VE 2 MADALYA
2 kilometrelik parkuru 6 dakikada tamamlayan Sözdar kaya ferdi ikinci olarak madalya kazanırken, takım ise 23 puan ile ikinci oldu. Minik Erkekler takım halinde 5 ve Yıldız Erkekler ise takım halinde 7 durumda bulunduğu belirtildi. Petrolspor Salon Sporları sorumlusu Hasan Güneş yaptığı açıklamada “Sezonun ilk müsabakasından 2 kupa ve 2 madalya ile kapatmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Atletizm takımımız Ağustos ayının başından bu yana çalışmalarını sürdürmekteler. Amacımız Aralık ayında yapılacak olan Kulüplerarası Bölgesel lig finaline 3 takımla kalarak Türkiye Şampiyonu olmaktır” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=