Lütfen bekleyin..



Hüseyin Kalkan’dan FETÖ Tepkisi!

03 Nisan 2017, 17:30 - Okunma: 3367

“KCK ANA DAVASINDA FETÖ KUMPASI BAŞARIYLA SONUÇLANDI”KCK soruşturmasının FETÖ’nun bir kumpası olduğunu açıklayan Eski Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan gazetemize önemli açıklamalar yaptı.Diyarbakır 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde 8 yıldır görülen 154 sanıklı “KCK Ana Davasında ceza yağmıştı. Bu kapsamda Batman eski Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan’da 6 yıl 3 ay ceza almıştı. KCK kararının haksız olduğunu dile getiren Kalkan Fetö’nun bir kumpası olmasına rağmen Hükümetin buna ses çıkarmaması ve seyirci olmasına tepki gösterdi.


“FETÖCU SAVCILAR TARAFINDAN HAZIRLANDI”
Hüseyin Kalkan açıklamasında “KCK ana davası FETÖ kumpası başarıyla sonuçlandı. Çünkü bu dava hazırlanışı operasyon timleri savcıları hakimleri ve mahkeme heyetleri tümden fetöcuydu ve çoğu şu anda ya cezaevinde veya yurtdışında. Bu operasyonun temel amacı ülkede bu hükümet aracılığıyla Kürt sorunun çözüme kavuşturulmamasıdır. Oslo, Habur, Paris üç kadının vurulması ve KCK operasyonu bunların hepsi aynı merkezden planlanmış ve uygulanmıştır. İşin acı tarafı hükümet ve yargı bu işin farkında olmasına rağmen buna alet olmaları ve seyirci kalmalarıdır. Bunu herkes bilmelidir bu davada şikayetçi yok, tehdit yok, silah yok, hatta suç sayılabilecek bir alet bile yok. Tümden bu ülkeye siyaseten hizmet etmiş beraber yaşam için mücadele eden şahsiyetledir. Her ne kadar nihai karar olmasa da karar toplumsal uzlaşmaya büyük tahribat vermiştir. Hükümet ve yargı bu yanlış ve Fetö terör örgütü oyununu bozmalı. Kürt halkıyla ve onun siyasal temsilcileriyle barışı tesis etmeli coğrafyamızdaki emperyalist oyunları boşa çıkarmalı.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=