Lütfen bekleyin..



Judo’da Kızlı-Erkekli Türkiye Derecesi

03 Nisan 2017, 17:26 - Okunma: 1682

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün faaliyet programı kapsamında yapılan Okul Sporları Judo Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında 57. Kg’da Elif Yürek ile 42 Kg’da Bünyamin Nasıroğlu 3. cü olarak büyük bir başarıya imza attılar. 01-02 Nisan’da AfyonKarahisar’da yapılan Türkiye yıldızlar şampiyonasında Batman’a 2 üçüncülük getirtmeyi başaran Judo takımımız, aynı zamanda 32 Kg’da Halime Yalçın ile 48 Kg’da Cemile Şimşek Türkiye beşincisi olurken, 46 Kg’da Alihan Filiz ise 7.ci oldu. “JUDOCULAR BİZLERİ GURURLANDIRDI”Son dönemlerde Judo takımının Türkiye dereceleri yapmalarının tesadüf olmadığını belirten Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, alt yapıdan gelen sporcuların daha başarılı olduklarını söyledi.

İl Müdürü Eren; “Judoyu tecrübeli antrenörlerimiz sayesinde geliştirmeye devam ediyoruz. Tüm spor dallarının kendilerine göre güzellikleri ve zorlukları vardır. Ancak yoğun bir antrenman programlarının ardından Türkiye derecelerinin gelmesi ise son derece sevindirici.  Ömer Polat Antrenörümüzün büyük çabaları var. Batman halkı ve spor camiası Judo’da Türkiye kupasını istiyor. Onun için Türkiye derecelerinin en zirvesine ulaşmak için çabalamalıyız.” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=