Lütfen bekleyin..



Atletizmde 400 Kişilik Final

16 Mart 2017, 03:26 - Okunma: 1722

Batman’da Atletizmi geliştirme Projesi kapsamında 400 sporcuyla Batman finali yapıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen yarışmanın finalinde ilçelerden gelen sporcularla final yarışı yapıldı.

Yaklaşık 1 ay süren ilçe seçmelerinden sonra, dereceye girenler Batman’a davet edildi. Batman merkezdeki sporcularında katılımıyla yaklaşık 400 sporcu kategorilerinde ilk 6’ya girmek için kıyasıya yarıştı. Minik erkek, minik kız, yıldız erkek ve yıldız kızlar olmak üzere 4 ayrı kategoride yarışan sporculardan ilk 6’ya girenler Batman karmasına seçildi. 24 kişilik Batman karması 18 Mart 2017 tarihinde Malatya ilinde yapılacak olan ‘Atletizmi Geliştirme Projesi’ 1. Kademe müsabakalarında ilimizi temsil edecekler. Batman’da Atletizmi geliştirme projesine sporcuların büyük ilgi göstermesine sevindiklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, kurum olarak her zaman destekçileri olduklarını söyledi. İl müdürü Eren; “Son yıllarda atletizme gönül veren antrenör ve idarecilerimizin desteği ve gayretleriyle Türkiye’de tanınmaya başladık. Dileğimiz bu başarının devamının gelmesi ve kalıcı olmasıdır. Batman atletizmde çok iyi bir potansiyele sahiptir. Her geçen gün yeni yıldız atletler bulup en iyi bir şeklide antrenörlerimiz eşliğinde yetiştirmeliyiz.”diye konuştu. Eren ayrıca, Atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkut’a atletizm hakemlerine ve final müsabakasının her kademesinde emek verenlere de teşekkür etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=