Lütfen bekleyin..



Petrolspor: 0 – Çatalcaspor: 0

02 Nisan 2017, 19:57 - Okunma: 1795

Ligde prestij maçlarına çıkan Petrolspor Play-Off mücadelesi veren Çatalcaspor ile 0-0 berabere kaldı. Oyuna hızlı başlayan Petrolspor rakibine oyunda üstünlük kurmazsına rağmen skorda üstün olamadı. İlk yarıda 2 net gollük pozisyondan yararlanamayan Petrolspor rakibine pozisyon vermedi. Ve İlk yarı golsüz neticelendi.İkinci yarıda da daha iyi oynayan Petrolspor yakaladığı pozisyonları değerlendiremezken, Çatalcaspor ise zamana oynayıp, 1 puana razı oldu.

Mustafa, Serhan, Ramazan Özkabak ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Rakip Çatalcasporlu futbolcular ise zamandan çalmak için sakatlık numarasıyla yerden kalkmadılar. Hakem triyosunun kötü yönettiği maçta Mustafanın girdiği pozisyonda net penaltı varken, orta hakem devam düdüğünü çaldı.90. dakikada kadar mücadelesini bırakmayan Petrolspor 1 puanı hanesine yazdırırken, iyi oyunu alkışlandı. Petrolspor bu hafta sonu Kemerspor ile deplasmanda karşılaşacak.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=