Lütfen bekleyin..



"Batman'dan Dünya'nın bir çok ülkesine ihracat var"

13 Ağustos 2023, 14:54 - Okunma: 382

Önceki gün Bölgede ilk kez Fernas All Alçı tarafından kurulan Arge açılış töreninde konuşan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu Özel müteşebbislerin yatırımlarıyla Batman'ın bir fabrika bir üretim tesisi haline geldiğini vurguladı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'inde kagtıldığı programda konuşan Nasıroğlu

İSTİHDAM VE İHRACAAT BİR ARADA
“Bizler  Batman'da çok ortaklı yatırım projesini hayal ederken böyle bir alçı projesi gündemimizdeydi.  Çok değerli Batmanlı iş insanlarını  davet ettik, dedik ki gelin beraber Batman'da uzun yıllar hizmet edecek, istihdam yaratacak ve  ihracat yapabileceğimiz bir proje gerçekleştirelim. Bu proje istikrarlı olsun, uzun vadeli olsun dedik.  Bizim 2003 yılında hayalini kurduğumuz proje bugün 500 kişiye istihdam yaratıyor” dedi. Nasıroğlu, ''Batman, Dünyanın birçok ülkesine ihracat yapan bir fabrika, bir tesis haline geldi.  O sıcaklık ve ortaklık ruhu hiçbir zaman da kaybolmadı. Batman'ı bir fabrika, tesisi haline getirdik.

Bugün hayata geçirdiğimiz projenin taçlandırılmasıyla ilgili güzel bir AR-GE merkezi açılışı yapıyoruz. Bu da beni son derece mutlu ediyor. Bizim artık katma değeri yüksek kendi ürünlerimizin ve düşüncelerimizin hayata geçirilmesi ve bunun kendi markamız ve patentimiz olarak piyasaya sürülmesi ile ilgili bir AR-GE merkezimizin olması ve bölgenin ilk AR-GE merkezi olması beni son derece mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=