Lütfen bekleyin..



Dargelirli aileler konut sahibi olacak 

08 Ağustos 2023, 18:41 - Okunma: 379

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp,TOKİ işbirliğiyle Batman kent girişindeki alana en fakir vatandaşlara 400 konut yapılacağının müjdesini verdi.Batman-Diyarbakır kent girişindeki İstiklal parkı karşısında yapılacak sosyal projede fakir vatandaşlara yapılacak projeyle bir ilke daha imza atacaklarını belirten Vali Canalp, “Türkiye'nin  bin 500 Belediyesi arasında başarılı Belediyelerinden birincisiyiz” dedi. Vali Canalp, ''Hizmetlerimizi bir çok alanda

aralıksız bir şekilde sürdürmekteyiz. Yine Sosyal Projeler kapsamında bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyoruz. Batman'daki en fakir vatandaşlarımızı kentin en havadar ve gözde yerinde konut sahibi yapmak için kolları sıvamış durumdayız. Bu projemiz TOKİ işbirliği ile hayata geçirilecek. Batman girişi ve İstiklal Parkı karşısındaki alanda bin 500 konutu inşa edip en fakir vatandaşlarımızı da konut sahibi yaparken biz de bunun gururunu yaşayacağız'' dedi. 
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=