Lütfen bekleyin..



Gıdacılar Kooperatifi yönetimi ziyaret turunda

04 Ağustos 2023, 17:55 - Okunma: 582

Batman Gıdacılar Yapı Kooperatifi, Beşiri OSB karşısında aldığı 220 dönümlük araziyi üretim ve istihdama çevirmek hazırlığında. Batman-Beşiri yolu üzerindeki alanı gıdacılar organize sanayisi haline getirmeyi hedefleyen Batman Gıdacıları İl Özel İdaresi Meclis Başkanı ve üyelerini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Batman Gıdacılar yapı Kooperatifi Başkanı Süleyman Emek ve yönetim kurulu

 İl Özel İdaresi Meclis Başkanı  ve üyeleri ile bir araya gelerek yapılacak proje hakkında fikir alışverişinde bulundu.  Batman ekonomisine katma değer katacak projeye başlangıç sürecinden buyana destek verenlere teşekkür eden Başkan Süleyman Emek, ''İstihdam ve üretim hedefli olan projemiz  kentin trafiğinin yanı sıra istihdama da katkı sunacak. 169 işyerinin  yapılması planlanan projede sosyal donatılarında bulunacak, projenin en güzel şekilde tasarlanması  açısından farklı alanlardan da fikirler edinmek istiyoruz. Projemizin başlangıcından bu yana bizlerden desteklerini esirgemeyen özel imar konusunda ve farklı alanlarda önümüzü açan Batman Valisi sayın Ekrem Canalp, Milletvekilimiz  Ferhat Nasıroğlu ve İl Özel İdaresi yetkililerine teşekkür ediyoruz. Hedefimiz Batman ekonomisi ve istihdamına katkı sunmaktır'' dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=