Lütfen bekleyin..



Bir Bakırköy Açı Özel Öğretim Kurs Merkezi Klasiği

30 Temmuz 2023, 16:22 - Okunma: 469

Batmanlı Hemşehrimiz ve aynı zamanda ‘’ Başarılı Bir İş Adamı’’ olan Nurullah CELBEK’in sahibi olduğu Bakırköy Açı Özel Öğretim Kurs Merkezi, bu yıl da YKS ve LGS’de ülke çapında kazanılması zor başarılar elde etti.YKS ve LGS’de pek çok derece öğrencisi çıkartan Bakırköy Açı Özel Öğretim Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah CELBEK, kazanılması zor bu başarılarla ilgili olarak

NURULLAH CELBEK'İN EĞİTİM BAŞARISI

‘’ Başarılarımız, çok ve doğru çalışmanın yanı sıra nitelikli ve aynı zamanda rol model olma konusunda ‘iyi insan’ profiline sahip bir eğitim kadrosuna yer vermemizin bir sonucudur. Kurumumuzun misyonu ve vizyonu sadece derece yapan öğrenciler çıkarmak değil yolu bizden geçen, bizi tercih eden her öğrenciye iyi insan olabilmenin daha büyük başarı olduğunu anlatmayı kendimize görev edinmiş olmaktayız. Bizim için esas başarı budur. Meslekî ve ahlakî yönden iyi insanlar yetiştirebilmenin günümüz şartlarında giderek daha önem arz ettiğini görmekteyiz. Bu konuda da biz, elimizden geleni yapmaya ve daha da güzel başarılar çıkarmaya gayret göstereceğiz.’’ dedi.

TÜRKİYE'DE İLK 500'DE 31 ÖĞRENCİ

Bakırköy Açı Özel Öğretim Kurs Merkezi 2023 YKS’de Türkiye sıralamasında ilk 500’de 31 öğrenci, ilk 1000’de 64 öğrenci, ilk 5000’de 192 öğrenci, ilk 10.000’de 262 öğrenci çıkarma başarısı göstermiştir. Bu öğrencilerden Ali Alp KOCATAŞ Türkiye 31.si, Barış ÇAĞLAYAN Türkiye 74.sü, Eren KIR Türkiye 104.sü ve  Nilsu ÇOBAN da Türkiye 107.si oldu.


    Başta değerli hemşerimiz eğitimci iş insanı Nurullah CELBEK olmak üzere Bakırköy Açı Özel Öğretim Kursu öğretmenlerini ve tüm çalışanlarını tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=