Lütfen bekleyin..



Gençlik, 250 Gençle Bölgeye Çıkarma Yaptı

01 Ekim 2017, 14:02 - Okunma: 1406

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonu ile Mardin, Elazığ ve Şanlıurfa’ya toplamda 250 gencin gezilmesi sağlandı. Batman merkez ve Sason, Gercüş, Hasankeyf ve Kozluk ilçelerinden da getirilen gençler lüks otobüsler ve muhteşem bir organizasyon ile geziye götürüldüler.

HEDEF 2000 GENCİ GEZDİRMEK
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen, 15 Eylül - 26 Kasım 2017 tarihleri arasında ilimiz merkez ve ilçelerinden farklı illere en az 2 bin gencin götürülmesi hedefleniyor. Konuyla İlgili olarak açıklamada bulunan Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “Hayata geçirilen “Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz” projesinde en az 2 bin gencimize ulaşmayı hedefliyoruz. Projemizden 14-29 yaş grubu arasında gençler yararlanıyor. Ana hedef kitlemiz çalışan, kırsal kesimlerde yaşayan dezavantajlı gençler, köy okullarında öğrenim gören çocuklar, sevgi evlerinde kalanlar, ceza ve infaz kurumlarındaki gençlerden ülkemizin her köşesindeki gençlerimize kadar geniş dezavantajlı kitleye ulaşmayı hedefliyoruz.” Diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=