Lütfen bekleyin..



Şevki Yılmaz’dan Konferans

02 Nisan 2017, 19:45 - Okunma: 1326

Memur-Sen Batman Şubesinin düzenlediği konferansta konuşan Şevki Yılmaz, Batılıların yükselen bir Türkiye istemediklerini söyledi.Yeni Kültür Merkezi Konferans Salonunda dün “Referandum süreci ve Yükselen Türkiye” isimli bir konferans veren Eski Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, verilecek evet oylarıyla Türkiye’nin güçlenip istediğini yapabileceğini, bunu bilen Batılıların o yüzden hayır kampanyası yürüttüklerini söyledi.

Batılıların yükselen bir Türkiye istemediklerini belirten Yılmaz, “ Batılılar ümmetin tekrar birleşip güçlenmelerini istemiyorlar. Bu anlamda ümmeti bölmeye çalışıp Batılıların bu tuzağına düşenler kalleştirler. Ama boşuna çırpınıyorlar. Peygamberin müjdesi var. Mutlak küfür olan bu dönemden sonra tekrar hilafet gelecek. Padişahlık veya başka bir şey değil.” Dedi.
GENÇ MEMUR-SEN’DEN BEDİÜZZAMAN’A ANMA
Ötre yandan Batman Genç Memur-Sen İl Başkanlığı’da Bediüzzaman Said Nursi’yi anma programı düzenledi.Batman Kültür Merkezi Konferans Salonunda yapılan programa yazar Necmettin Şahiner konuşmacı olarak katıldı. Yaklaşık 2 saat süren programa AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=