Lütfen bekleyin..



HDP Seçim Lokaline Coşkulu Açılış

02 Nisan 2017, 19:40 - Okunma: 1363

HDP ve DBP İl Örgütleri, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum seçim çalışmaları kapsamında Batman’da merkez lokalinin açılışını gerçekleştirdi. Yılmaz Güney Sineması arkasında Erbaneler eşliğinde açılışı yapılan seçim lokaline HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan, DBP Eş Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, Batman Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir, DBP ve HDP Batman İl Örgütü yöneticileri ile çok sayıda kişi katıldı.

‘BİZLER MADDELERİN İÇERİĞİNE HAYIR DİYORUZ’
Seçim lokalinin açılışı ardından konuşan HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan,” Allah'ın izni ile bölgede ve Türkiye'de hayır oyunun en yüksek çıkacağı kent Batman olacaktır. Yani Batman'da en az %80 Hayır oyu çıksın ki herkes görsün. Biz Ne AKP ne MHP ne de saray evet dediği için hayır diyoruz. Bizler 18 maddenin içeriğine hayır diyoruz. Bizlerin güçlü dayanakları güçlü bir anlayışımız olduğu için hayır diyoruz’’ şeklinde konuştu.


16 NİSAN’DA GÜÇLÜ BİR HAYIR
Açılışta konuşan DBP Eş Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan’da ‘’Türkiye’nin yapısal sorunlarının çözülmesinin tek bir yöntemi vardır o da demokratik, çoğulcu bir anayasa hazırlanmasıdır. Ne yazık ki 90 yıldır Türkiye’yi yönetenler bu ülkede toplumsal sorunları demokratik yöntemler ile çözmek yerine bastırarak, çözmeye çalışmaktadırlar. Lakin bunun bir çözüm yöntemi olmadığını biz defalarca söyledik buradan birkez daha söylüyoruz.’ ifadelerini kullandı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=