Lütfen bekleyin..



Kerem Demir: “Halkın gönlünü kazanmak için yola çıktık”

16 Nisan 2023, 15:03 - Okunma: 483

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir Batman’da Cumhur ittifakının başarıyla çıkması için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti. 14 Mayıs seçimleri öncesinde hareketlilik yaşanan partide gazetemize konuşan İl Başkanı Kerem Demir “ Ben bu görevi devraldığımdan beri kendim bir karar aldım ve halkın içinde dolaşan bir başkan olacağım dedim. Batman’ın büyük bölümünü yürüyerek dolaşıyorum.

“CUMHUR İTTİFAKI BAŞARIYLA ÇIKACAK”

Geldiğimden günden beri ilçelere yeni atamalar yaptım, beldeleri kurdum. Şu an Batman’da 5 ilçe 4 belde aktif ve açık. Halkın içinde olan bir insanım. Ben bu davaya yabancı değilim, 1995-99 yılları arasında rahmetli Şehmus amcamla birlikte bu siyasetin içinde yer aldım. 99 seçimlerinde il encümen 1. Sıra adayı oldum. 
Bizler halkın gönlünü kazanmak için yola çıktık. Batman’ın en ücra köylerine kadar gittik. MHP’yi anlattık, cumhur ittifakının önemini anlattık. 2023 seçimlerinde bu geminin hasarsız bir şekilde hedefine ulaşması lazım. Hepimiz bu geminin içindeyiz,

Bu gemi su alırsa hepimiz batarız. 2023 başarılı bir şekilde Cumhur ittifakının lehine sonuçlanacaktır. Halk bunun bilincinde. Karşımızda yer alan 7’li masa bugüne kadar bu ülke için taş üstüne bir taş koymadılar. 50-60 yıl sol zihniyet ülkeyi yönetti ama bu ülkeye ne kazandırdı. Cumhur ittifakı reform ve yenilikleriyle ülkemizi her alanda ileriye taşıdı.”dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=