Lütfen bekleyin..



Kredi almadan konut sahibi nasıl olunur?

19 Eylül 2017, 11:00 - Okunma: 2182

Günümüzde bankalar insanların konut sahibi olması için çeşitli kampanyalar düzenleyerek onlara istedikleri evleri expertiz yaptırarak konut bedeline göre kredi vermektedir

Günümüzde bankalar insanların konut sahibi olması için çeşitli kampanyalar düzenleyerek onlara istedikleri evleri expertiz yaptırarak konut bedeline göre kredi vermektedir. İnsanlar bu kredilerin taksitlerini geri ödemekte zorlanıyorlar konut kredisi almayı kolaylaştırırken, taksitlendirmelerin geri ödemesi zor bir süreç haline gelmiştir, alınan kredi haricinde extra olarak bir çok masraf çıkmaktadır. Konut kredisi dosya masrafı, expertiz masrafı, keşif masrafı, devir teslim noter ve aldığınız kredinin faizi derken alacağınız ev bedelinin yarısı kadar da extra olarak dışarıya fuzuli olarak ödemelerde bulunuyorsunuz.

İnsanlar artık çeşitli yöntemler aramaya başladı haklı olarak herkes konut sahibi olmak istiyor eminevim projelerinde ise bu problemlere çözüm getirmiş ve çeşitli extra masrafları ortadan kaldırmıştır işimizi kolaylaştırdığı gibi yılların tecrübesinide sırtımıza alarak ilerlememiz mümkündür.  Eminevim taksit hesaplama işlemi sayesinde dilediğiniz evi aldığınız gibi dilediğiniz taksitlerde de ödeyebiliyorsunuz bankaların uzun vadede size yüksek faiz ödettirdiği tutarları bu şekilde ödemeyeceksiniz ve daha az masraf ile karşılaşacaksınız.

Şimdi aklınıza bir soru takıldı bankalara güvenebiliyoruz ama eminevim güvenilir mi? 26 yıldır Türkiye piyasasında hem otomotiv hemde konut işleri yapan kurulduğu günden bu yana yaklaşık olarak 90.000’den fazla kişiyi konut sahibi yapmıştır ve geçmiş dönemin ülke krizlerini hasarsız ve mağduriyetsiz atlatmıştır.

Bu alanda çeşitli kaynaklar sunan ve hazırlayan bir çok internet sitesi var aslında hepsi güvenilir kaynak değil kulaktan dolma yada farklı varyasyonlara uğramış türleridir. Bizim size gerçekten bu alanda danışmanlık veren uzman kişiler tarafından yönetilen hatta soru sorup ücretsiz danışmanlık alabileceğiniz http://www.finanskredisi.com/ sitesini öneriyoruz site üzerinden sorulan sorulara hiçbir ücret talep etmeden danışmanlık verdikleri gibi uzmanlar tarafından profesyonel anlamda da ücretli danışmanlık alabilirsiniz.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=