Lütfen bekleyin..



BATSO Amatör Liginin kupasını Vali Deniz verdi

02 Nisan 2017, 19:22 - Okunma: 2328

Vali Ahmet Deniz, 2016-2017 sezonu Batman Ticaret Odası (BATSO) 1. Amatör Ligin Tüpraşspor-Güneşspor takımları arasında oynan final maçını izledi. 16 Mayıs Şehir Stadyumunda oynan maçı; Vali Deniz'in yanı sıra BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, kamu kurum yöneticileri ile çok sayıda sporsever izledi. Maçı 2-0’lık skorla kazanan Batman Tüpraşspor, 1. Amatör Ligi şampiyonu olarak Play-Off'a katılmaya hak kazandı. Şampiyonluk kupasını takım kaptanına veren Vali Deniz, takım oyuncularını kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

 Öte yandan 2. Amatör Liginde Şampiyon olan Batman İdman Yurduda Şampiyonluk kupasını Batso Başkanı Abdulkadir Demişrin elinden aldı. Batman Yurdu Takımı adına Şampiyonluk kupasını Yaşam Hastanesi Genel Müdürü Burhan Dinç aldı. 


1. Amatör lig şampiyonu Tüpraşspor
Güneşspor şampiyonluk maçında 2-0 mağlup eden Tüpraşspor Batman Amatör liginin Şampiyonu oldu. Tüpraşspor 1955 Belediyespor ile baraj maçı oynayacak. Baraj maçı önümüzdeki hafta içinde oynanacak. Öte yandan Tüpraşspor kulübü adına açıklama yapan Enver Orak şu açıklamayı yaptı. “Şampiyonluk maçında Güneş Sporu 2-0 yenerek kazandık ve Batman Batso 1. Amatör Liginde Şampiyon Biz Olduk. !  Kupa  bizim.
 Maçta bizleri yalnız bırakmayan Başta Rafineri Müdürümüz, İnsan Kaynakları Müdürümüz  olmak üzere tüm Yöneticilerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Ekip ruhu ile çalışarak ve birbirimize destek olarak başardık, başarılı olmaya devam edeceğiz.Futbolcularımızla ve Antrenörlerimizle gurur duyuyoruz. Canı gönülden kendilerini tebrik ediyoruz.”dedi. 
 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=