Lütfen bekleyin..



Lise öğrencilerine girişimcilik eğitimi verildi

06 Aralık 2022, 16:48 - Okunma: 381

Akademisyen - Öğrenci Buluşmaları İş Birliği Protokolü çerçevesinde Piri Reis Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine Prof. Dr. Ömer Faruk Ertuğrul tarafından "Girişimcilik" konulu eğitim verildi.Günümüz dünyasında başarılı olmak için sadece bilginin yetmediği, bunun yanında insanların sahip olması gereken başka donanımların da olduğunu söyleyen Ertuğrul 21'ci yüzyılın başarılı i

ş insanlarında teknik bilgilere ek olarak bulunması gereken özelliklerin liderlik, etik değerler, girişimcilik, takım çalışması, iyi iletişim yeteneği, disiplinler arası çalışma, kendini yenileme yeteneği, yabancı dil bilgisi ve toplumsal sorunlara ilgi olduğunu, yapılan bilimsel çalışmalara atıf yaparak girişimcilik eğitimi alan insanların sosyal hayatta daha başarılı olduğuna dikkat çekti.
‘KENDİNİZE GÜVENİN’
"Her birinizin önü kendi hayalleri kadar açıktır." diyen Prof. Dr. Ömer Faruk Ertuğrul, öğrencilere hayallerini sınırlamaması ve kendilerine güvenmeleri gerektiğini söyledi. Okulun konferans salonunda gerçekleşen eğitime Kız Anadolu Lisesi Müdürü Selman Onat, Ar-Ge Eğitim Akademileri Koordinatörü Yunus Emre Tufan ve okul öğretmenleri de katıldı. "Girişimcilik" konulu ders öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YEREL Kategorisindeki Diğer Haberler
Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yaz yüzme kursları başladı. Havuzun açıldığı ..
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çifttilerin ÇKS ürün beyanında yapacağı..
Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, son bir yıl içinde İlimizde faaliyet gösteren..
Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, Halk Eğitim Merkezi ..
Batman Üniversitesini daha yakından tanımak isteyen Gazi Mesleki ve Teknik ..
Batman Kadastro İl Müdürlüğüne Tevfik Çoban atanarak göreve başladı. Yeni a..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=