Lütfen bekleyin..



Belediye’de Özel Güvenlik Alımı, Noter Huzurunda Yapıldı

11 Eylül 2017, 18:05 - Okunma: 2312

Batman Belediyesine alınacak özel güvenlik elemanları için, başvuranlar mülakattan sonra geriye kalanların noter huzurunda kurayla çekimi yapıldı. Kurada adı çıkanlar, belediyede özel güvenlik elemanı olarak işe başlatılacak. Kuraya katılanlar noter huzurunda yapılan kuranın oldukça şeffaf ve adil bir şekilde yapıldığını ve kurada adı çıkanlara hayırlı olsun temennisinde bulundular. Kurada Belediye yetkililerinin yanı sıra Etkin Özel Güvenlik yetkilileri de hazır bulundu.

BAŞKAN VEKİLİ AKSOY’A TEŞEKKÜR
Batman Belediye Başkanı Ertuğ Şevket Aksoy’un talimatıyla Güvenlik alımının kurayla yapılmasından memnun kalan işsizler her kurumda böylesi uygulamanın yapılması için çağrıda bulundular.  Noter huzurunda ve hiçbir şaibeye karışmadan yapılan kura çekiminden memnun kalan vatandaşlar Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’a teşekkür ettiler. Kura çekimine yoğun ilgi oldu.


1311 KİŞİ MÜRACAAT ETMİŞTİ
Belediye birimleri bünyesinde çalıştırılmak üzere alınacak olan özel güvenlik elemanları için 1311 kişi müracaatta bulunmuştu. Müracaatların tamamlanmasının ardından, başvuranlar, oluşturulan bir komisyonun huzurunda Belediye Sağlık Merkezinde, özel güvenlik görevi için aranan kriterlerin gözetildiği mülakata tabi tutuldular.
KURAYA 425 KİŞİ KATILDI
Mülakatın ardından 425 kişi elemeyi geçerek kuraya katılma hakkını kazandı. Mülakatı geçenler içerisinde  15’i kadın, 150’si erkek olmak üzere 165 kişi Belediyespor kompleksinde, başvuranların ve ailelerinin de katılımıyla yapılan kura çekimi sonucunda belediyede özel güvenlik elemanı olarak çalışmaya hak kazandı.Belediyespor kompleksinde dün saat 11.00 da başlayan kura çekimi yaklaşık 3 saat sürdü. Kura çekimi, kazananların adil bir şekilde belirlenmesi için, 6 nolu noter ile katılımcıların huzurunda yapıldı. Kura çekim töreninde hazır bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin, erkekler ve kadınlardaki ilk kurayı çekerek, bütün katılımcılara şans diledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=