Lütfen bekleyin..



Üniversite Her Öğrencisi İçin 1 Fidan Dikilecek

24 Ekim 2022, 17:21 - Okunma: 345

Kampüs alanlarının daha yeşil bir görünüm kazanması amacıyla Üniversitemiz ile Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü arasında Ağaçlandırma Seferberliği kapsamında Ağaçlandırma İşbirliği Protokolü imzalandı. Protokol, 21 Ekim 2022 tarihinde Batı Raman Kampüsünde Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Mehmet Zeki Bayıcı ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin tarafından imzalandı.

Protokolün geçerli olacağı 5 yıl boyunca, üniversitemizde öğrenim gören öğrenci sayısı kadar fidan dikimi gerçekleştirilerek üniversitemiz kampüs alanlarının daha yeşil bir görünüme kavuşturulması amaçlanıyor. İmzalanan protokol ile ilgili açıklama yapan Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, göreve geldiği günden itibaren ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarını önemli gündem maddeleri arasına koyduklarını ve bu doğrultuda binlerce fidan diktiklerini vurguladı. Doğa ve çevreyle uyumlu projeler ürettiklerinin altını çizen Rektör Demir, kampüs alanlarını her canlı için yaşanabilir hale getirmeye gayret gösterdiklerini ifade etti. Yeşil bir kampüste daha fazla vakit geçiren öğrencilerin biriktirdikleri anılarını da artıracağını söyleyen Rektör Demir, bu durumun öğrencilerin üniversitelerine bağlılıklarını ve aidiyet duygularını pekiştireceğini ifade etti. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YEREL Kategorisindeki Diğer Haberler
Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yaz yüzme kursları başladı. Havuzun açıldığı ..
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çifttilerin ÇKS ürün beyanında yapacağı..
Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, son bir yıl içinde İlimizde faaliyet gösteren..
Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, Halk Eğitim Merkezi ..
Batman Üniversitesini daha yakından tanımak isteyen Gazi Mesleki ve Teknik ..
Batman Kadastro İl Müdürlüğüne Tevfik Çoban atanarak göreve başladı. Yeni a..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=