Lütfen bekleyin..



Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek Sason’da

31 Mart 2017, 19:12 - Okunma: 1354

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Sason Yunus Emre İlköğretim Okulu'nda Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilci, üyeleri ve muhtarlarla bir araya geldi ardından ilçe meydanında halkla buluştu.Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek; hükümet olarak Sason'un yanında olacaklarını belirterek, bu güne kadar çıkmaz sokak gibi olan Sason'un çevresine bağlı il ve ilçelerle yollarının yapılacağını söyledi. Bakan Şimşek, "Bu güne kadar Sason çıkmaz sokak gibiydi. Şimdi Sason Muş yolu programa alındı. Hastane projesi tamamlanmak üzere, yakında hayata geçecek. TOKİ ile konuştuk. Talepler toplandıktan sonra inşallah buradaki konut sorununa el atacak" dedi.

Ardından ilçe halkıyla bir araya gelen Şimşek, burada halka hitap etti. Sason’un sorunlarının çözümüne yönelik toplantı düzenlediklerini söyleyen Şimşek, “Sason’un kanaat önderleriyle, muhtarlarımızla bir araya geldik. Bu güzel ilçemizin sorunlarını konuştuk. Allah’ın izniyle hükümet olarak Sason’un yanında olacağız. Sason’a güçlü destek vereceğiz. Sasonlu kardeşlerimizin talebini dikkate alacağız. Bugüne kadar Sason çıkmaz sokak gibiydi. Şimdi Muş-Sason yolu programa alındı, Allah’ın izniyle yapılacak. Hastane projesi tamamlanmak üzere, hayata geçireceğiz. TOKİ ile konuştuk, buradaki konut sorununa el atacak.” dedi.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=