Lütfen bekleyin..



Mehmet Erman “Türkiye’nin birleştirici gücü olacağız”

18 Ekim 2022, 16:34 - Okunma: 647

Ankara Genel merkezde Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın Sivil toplum ve halkla ilişkiler Başkan yardımcısı olan Mehmet Erman Partinin Türkiye’de kucaklayıcı ve birleştirici bir görevi olduğunu belirtti.Ankara’da Ofisinde ziyaret ettiğimiz Erman Gazetemiz aracılığıyla önemli mesajlar verdi.

PARTİMİZE YOĞUN BİR İLGİ VAR 

Genel Başkan Davutoğlu ve Selçuk Özdağ’la gitmediği il kalmayan Erman Türkiye’nin artık bu sıkıntılardan kurtulmak için yeni bir karar vermesi gerektiğini belirterek “ Güneydoğu için önemli projelerimiz var. Güneydoğulu gençlere kadınlara istihdam yaratmaya geliyoruz. Güneydoğu’da çok büyük fabrikalar düşünüyoruz. Bu bizim partinin programında var. Güneydoğu bölgesine çok büyük önem veren bir partiyiz. Genel Başkanımız Davutoğlu  Güneydoğu Anadolu bölgesine özel bir ilgisi var ve önem veriyor, Kürt halkıda Genel Başkanımız Davutoğlu’nu seviyor. Partimizin iktidarında Güneydoğu bölgesi asla 2. Planda yer almayacak. Türkiye’nin her bir bölgesi aynı ve eşit bir hizmet görecek. İstanbul’da İzmir’de Adana’da Konya’da ve Ankara’da ne yatırım varsa bunlar Doğu bölgemizde de olacak. Doğu bölgesinde Davutoğlu’na olan sevginin farkındayız. Davutoğlu Türkiye halklarını birleştirmek için yola çıktı. Türkiye Cumhuriyetinin son seçilmiş başbakanı olan Davutoğlu yönetiminde ülkemizi çok güzel günler bekliyor.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=