Lütfen bekleyin..



Petrolspor'da düşüş sürüyor

16 Ekim 2022, 14:52 - Okunma: 484

Batman Petrolspor, Ankaraspor deplasmanından mağlubiyetle dönerek eli boş döndü. Son 4 maçından sadece 4 puan çıkarabilen Kırmızı-Beyazlılar, ligde 12.sıraya geriledi. Petrolsporu deplasmanda yarasalar taraftar grubu yalnız bırakmadı2.Lig Beyaz grup ekibi Batman Petrolspor, deplasmanında Ankaraspor’a 2-1’lik skorla mağlup oldu. Petrolspor’u deplasmanda taraftarlar yalnız bırakmadı. Maça iyi başlayan ve ilk yarıda gol pozisyonlarına

 giren Petrol, skoru bulamadı. İlk yarıda eşitlik bozulmadı. İkinci yarıdan üç gol çıktı. Ankaraspor, 58. Dakikada Doğukan’la golü buldu; 1-0. Petrolspor’un gole cevabı ise gecikmedi. 64. Dakikada Mehmet’in ceza sahası içindeki şık pasında Mahsun, düzgün vuruşla skora dengeyi getirdi; 1-1. Maçın son bölümünde ise ev sahibi ekip Petrol kalesine yüklendi ve 85. Dakika bir kez daha öne geçti. Bu dakika Batuhan, takımını öne geçirdi; 2-1. Maç bu skorla sona erdi. Öte yandan son 4 maçından sadece 4 puan çıkarabilen Kırmızı-Beyazlılar, ligde 12.sıraya geriledi. Petrol, önümüzdeki Pazar sahasında Tarsus İdman Yurdu’nu konuk edecek. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=