Lütfen bekleyin..



Petrolspor Başkanı Akbaştan basın toplantısı

03 Ekim 2022, 18:06 - Okunma: 490

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, kulübün mali açıdan zor bir süreç içerisinde olduğunu belirterek, Sportif açıdan liderliğe oynuyoruz ama maddi açıdan kümeye düşüyoruz” dedi.Batman Petrolspor Kulüp Başkanı

Abdulvahap Akbaş, 2. Başkan Yalçın Güneştekin ve Futbol Şube Sorumlusu Cahit Tok, kulüp binasında düzenledikleri basın toplantısıyla değerlendirmelerde bulundu. Basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Başkan Akbaş, Petrolspor ile ilgili kamuoyunda dolaşan iddialara cevap verdi.“KULÜBÜN HİÇBİR MAHREMİ KALMADI”Başkan Akbaş, “Ben bu kulübü emanet almışımdır. Şimdi bile biri kulübe talip olsa kulübü devretmeye seve seve talibim. Benim bu kulüpten tek bir çıkarım yoktur. Ben ve arkadaşlarım bu kulübü bir yerlere taşımak için yoğun çaba vermeye devam ediyoruz. Kamuoyunda dönüp dolaşan ‘reklam alınmış ama protokol imzalanmamış’ iddialar yakışıksızdır. Gelip araştırsınlar eğer bir usulsüzlüğümüz varsa hesap vermeye hazırız. Artık neredeyse en mahrem yerimize girmeye başladılar. Kulübün hiçbir mahremi kalmadı. Bizlere bu kadar saldırmalarının bir anlamı yoktur” dedi.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=