Lütfen bekleyin..



HDP’den Batman'da dayanışma yemeği

19 Eylül 2022, 16:57 - Okunma: 528

HDP Batman İl Yönetimi olarak Güngör Palas Düğün Salonunda düzenlenen dayanışma yemeği büyük bir katılım ve coşkuyla geçti. Programa HDP Batman Milletvekilleri Feleknas Uca, Necdet İpekyüz, HDP Batman il Eş Başkanları Hürriyet Kaytar ve Hüseyin Sarik, il yönetimi, merkez ve çevre ilçe örgütleri ile çok sayıda davetli katıldı. Program ilk olarak davetlilere yemek ikramıyla başladı.

 Açılış konuşmasını yapan il Eş Başkanı Hüseyin Sarik tüm katılımcıları selamladığı konuşmasının ardından söz alan Batman Milletvekili Feleknas Uca yaptığı konuşmada: “Öncelikle partim adına hepinize hoş geldiniz diyorum. Partimize ve halkımıza yönelik sistematik saldırıların arttığı böylesi bir dönemde sizleri yanımızda görmek bizlere güç veriyor. Biliyorsunuz ki tarihi bir dönemden geçiyoruz. İyi bilsinler ki başta Batman olmak üzere her yerde onları tabela partisine dönüştüreceğiz. HDP umuttur. Seçimlerde partimiz demokratikleşmenin anahtarı rolündedir” Konuşmaların ardından program halaylarla ve müzik şöleniyle devam etti.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=