Lütfen bekleyin..



Özdemir’den yeni eğitim öğretim yılı mesajı

12 Eylül 2022, 17:49 - Okunma: 404

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını dilediğinde bulundu.Milletvekili Özdemir, mesajında “Sevgili Öğrenciler; sizler eğitimin temel yapı taşlarısınız. Eğitim-öğretim alanında yapılan her türlü fedakârlık, çaba ve yatırım, sizler içindir.

Sizler başarılı oldukça, bizler de mutlu ve huzurlu olacak, geleceğimize güvenle bakacağız. Değerli öğretmenlerimiz; Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkân sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır. Bizlerde AK Parti olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gereklerine uygun olarak ve fırsat eşitliği içinde en iyi şekilde yetiştirilmesi hususunda büyük bir çaba içerisindeyiz. Bütçeden en büyük payı eğitime ayırmak suretiyle eğitim sistemimizi çağın gerektirdiği bir yapıya kavuşturmak için tarihi adımlar atılmış, okul öncesi eğitimden üniversiteye kadar, çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gereklerine uygun olarak en iyi şekilde yetiştirilmesi için eğitim alanındaki ihtiyaçlarımızı karşılayacak tarihi reformlar hayata geçirilmiştir. Tüm yurtta olduğu gibi Batman’da da eğitim alanında gerekli altyapı hizmetlerinin ve fiziki imkânların artırılması için gerekli çalışmalar devam etmekte olup, yeni ve aydınlık Türkiye yolunda, çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlara en iyi şekilde hazırlama kararlılığı ile çalışmalar hız kesmeden devam edecektir. Bu duygu ve düşünceler ile Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve eğitim camiasına başarılar diliyor, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının sağlık, mutluluk, huzur ve başarılarla dolu geçmesini temenni ediyorum” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YEREL Kategorisindeki Diğer Haberler
Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yaz yüzme kursları başladı. Havuzun açıldığı ..
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çifttilerin ÇKS ürün beyanında yapacağı..
Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, son bir yıl içinde İlimizde faaliyet gösteren..
Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, Halk Eğitim Merkezi ..
Batman Üniversitesini daha yakından tanımak isteyen Gazi Mesleki ve Teknik ..
Batman Kadastro İl Müdürlüğüne Tevfik Çoban atanarak göreve başladı. Yeni a..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=