Lütfen bekleyin..



TÜMSİAD Yeşilyurt′la devam dedi

16 Mart 2017, 03:48 - Okunma: 2172

Tüm sanayici ve iş adamları derneğinin Türkiye genelinde tüzük değişikliğine gitmesi nedeniyle yapılan olağanüstü Kongrede Nezir Yeşilyurt yeninden başkan seçildi.

 Tümsiad  önceki gün yapılan Olağanüstü kongreyle mevcut başkan Nezir Yeşilyurt ile yoluna devam etti. Tümsiad Şube binasında yapılan kongreye tek aday olarak giren Yeşilyurt  üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Yeniden başkan seçilen Nezir Yeşilyurtun yardımcılıklarına Kamil Biçici ve Hamza Günaydın seçildiler. Yönetim Kurulu üyeliklerine ise M. Hadi Taşan, Ramazan Hasar, Bilal Nasıroğlu, Abdullah Şat, Garip Demir, Turan Taş, İlyas Şimşek, Ahmet Türk ve M. Salih Seyhan seçildi.

Başkan Nezir yeşilyurt bugüne kadar görev yapan yönetim kurulu üyeleri ve Komisyon başkanlarına hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek, elde edilen başarılı hizmetlerde ekip olarak herkesin önemli işler yaptığını, seçilen yeni yönetim kurulu üyeleriyle de önemli projeler gerçekleştireceklerine inandıklarını kaydetti. Başkan Yeşilyurt ortak paydalarının Batman olduğunu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ticari, sosyal kültürel ve ekonomik alanda Batman′a yapılan her türlü projede Tümsiad üyeleriyle birlikte etkin rol almaya devam edeceklerini söyledi. Öte yandan Tümsiad tarafından dün gece Sahur′da Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Genel Başkanları Hasan Sert′i ağırladılar. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=