Lütfen bekleyin..



Bakırköy Açı Özel Öğretim Kursu Batman’ın gururu oldu

28 Temmuz 2022, 22:37 - Okunma: 1309

İstanbul’da Özel Öğretimde başarılı kurumlar arasında yer alan ve Batman’lı hemşehrimiz Eğitimci Nurullah Celbek’in yönetim kurulu başkanı olduğu Bakırköy Açı Özel Öğretim Kursu bu sezonda YKS ve LGS’de büyük başarıya imza attı. Batman’lı başarılı iş adamı ve eğitimci Nurullah Celbek İstanbul’da eğitimin yüz akı olurken, başarısıyla eğitim camiasında konuşuluyor.

TÜRKİYE’NİN GURUR TABLOSU OLDU

Bakırköy Açı Türkiye’nin seçkin öğretmen kadrosuyla YKS de 2020’de ilk 10.000’de 184, 2021’de İlk 10.000’de 198 derece, bu senede ilk 100’de 17 derece, ilk 1000’de 82 derece, ilk 5.000’de 176 derece, ilk 10.000’de 249 derece çıkartarak rekor kırmış, ayrıca LGS şubesi de açıldığı yıldan bu yana her yıl Türkiye 1.cisi çıkartarak bir ilke imza atmıştır. 

6 YILDA BAŞARISINA BAŞARI KATTI

İstanbul’da 5 Şubesiyle Bakırköy Açı YKS Şubesi, Bakırköy Açı LGS Şubesi, Florya Açı VİP Şubesi,  Bakırköy Açı Anadolu Lisesi ve Yeşilyurt Spor Kulübü içerisinde yer alan Yeşilyurt Açı Kolejiyle bu yılda eğitim öğretimde başarıya imza attıklarını belirten Eğitimci Nurullah Celbek açıklamasında “Bakırköy Açı ailesi olarak, eğitime başladığımız tarihten bugüne kadar 6 yılda yapılan derecelerimizin üzerine bu sene değerli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimiz ile Türkiye’de LGS ve YKS derecelerinde zirve yaptık.  Bir kez daha, başarının ekip işi olduğunu kanıtlamış olduk. 

Bu yıl gerçekleştirilen YKS de; Her 4 sayısal öğrencimizden 1’i Tıp Fakültesini,  Her 3 sayısal öğrencimizden 1’i Mühendislik Fakültesini, Her 2 eşit ağırlık öğrencimizden 1’i Hukuk Fakültesini kazanacak sıralamayı elde etmiştir. Bu başarı tüm ekibimizin başarısıdır.”dedi. 
Batman Demokrat Haber olarak geçtiğimiz yıl İstanbul Bakırköy’de ziyaret ettiğimiz değerli hemşerimiz Eğitimci Nurullah Celbek ve ekibini kutlar, yeni eğitim öğretim sezonunda başarılar dileriz.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Özel Batman C1 Kurs Müdürü ve Eğitim Uzmanı Eyyup Konak, 17-18 Haziran tari..
Batman Final Okulları 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı “Bursluluk ve Kabul Sın..
Millî Eğitim Bakanlığı, okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak ve eğitimde fır..
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Pazaryeri Mahallesinde yapımı devam..
Eğitim Sen Batman Şube tarafından organize edilen 5 Ekim Dünya Öğretmenler ..
Batman’da yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bazı okullarda öğ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=