Lütfen bekleyin..



Merhum Nezir Nasıroğlu dualarla yad edildi

28 Temmuz 2022, 22:38 - Okunma: 1324

Batman eski Milletvekili Nezir Nasıroğlu vefatının 2’nci yıldönümünde Kayabağı köyünde verilen Mevlid-i Şerif, okunan Kuran’ı kerim, ilahiler ve dualarla anıldı.2 yıl önce aramızdan ayrılarak edebiyete intikal eden ve 2002 yılında TBMM’den Milletvekili seçilerek Batman’ı mecliste temsil eden Sinika aşiretinin ileri gelenlerinden 22. Dönem Batman milletvekili Nezir Nasıroğlu aradan geçen süreye rağmen halen Batman’da unutulmayan isimler arasında yer aldı.

TBMM’NİN SEVİLEN VE MÜTEVAZİ İSMİYDİ

 Nasıroğlu Mecliste görev yaptığı dönemde yaptığı Batman’la ilgili çalışmalar ve sıra dışı kişiliğiyle TBMM’de sevilen ve sayılan vekiller arasında yer alıyordu.
Merhum için Basorke Mevlid etkinliğine Batman İl Müftüsü Nihat Kök, Batman eski Müftüsü Cüneyt Kavşut, Şehrin kanaat önderleri, STK ve dernek başkanları, iş adamları, Nasıroğlu ailesinin ileri gelenleri ve sevenleri ve kalabalık bir topluluk katıldı.

İL MÜFTÜSÜ NİHAT KÖK MERHUM İÇİN DUALAR OKUDU

Din görevlileri tarafından okunan Mevlidi Şerifin ardından İl Müftüsü Nihat Kök tarafından dua okundu. Müftü Kök Merhum Nasıroğlu’nu rahmetle anarak dualar okudu. Mevlid’i Şerif’te Nasıroğlu ailesinin tüm akrabaları bir araya gelerek bu günde bir araya geldiler. Merhum’un büyük kardeşi İş adamı Mecit Nasıroğlu ve aile bireylerinin karşıladığı konuklar, mevlidi şerif yemeğinde ağırlandı.

NASIROĞLU AİLESİ TEŞEKKÜR ETTİ

Sevenlerinin mezarı başında da dua okuduğu Batman eski Milletvekili Nezir Nasıroğlu vefatının ikinci yıl dönümünde düzenlenen mevlidi şerif’e katılan herkese teşekkür eden Nasıroğlu ailesi konuklarla yakından ilgilendiler. 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YEREL Kategorisindeki Diğer Haberler
Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yaz yüzme kursları başladı. Havuzun açıldığı ..
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çifttilerin ÇKS ürün beyanında yapacağı..
Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, son bir yıl içinde İlimizde faaliyet gösteren..
Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, Halk Eğitim Merkezi ..
Batman Üniversitesini daha yakından tanımak isteyen Gazi Mesleki ve Teknik ..
Batman Kadastro İl Müdürlüğüne Tevfik Çoban atanarak göreve başladı. Yeni a..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=