Lütfen bekleyin..



Antikkent Gıda’nın Hedefi Üretime Dayalı Yatırım

24 Ağustos 2017, 17:17 - Okunma: 3476

Batmanlı Genç İş adamı Mehmet Direk tarafından kurulan Antikkent Gıda, Türkiye’nin önde gelen büyük firmalarının bayiliklerini yaparak hizmet kalitesini artırdı. GENÇ İŞ ADAMININ GIDA SEKTÖRÜNDEKİ BAŞARISIBatman’da Üretime dayalı tesisi kurmak içinde kolları sıvayan Genç iş adamı Mehmet Direk önümüzdeki yıllarda Batman’da Gıda sektöründe üretim tesisi kurmak için proje çalışmalarına başlayacak. 10 yıldır Gıda sektörüne giren Genç iş adamı Direk aile olarak 1982 yılında beri tavukçuluk sektörüyle bu işe girdiklerini belirterek tüm yatırımlarının da Batman’da olduğunu dile getirdi.

BÖLGEDEKİ YATIRIMLARI DESTEKLİYOR
Bölgeye hitap eden Mapelle Çokokremin bayiliğinide alan Antikkent Gıda Komşu il Diyarbakır’da 5 Milyon TL’ye Kurulan Çokokrem fabrikasının Bölge için önemli yatırımlardan biri olduğunu dile getirdi.  Firmanın Batman Bayisi olan İş adamı Mehmet Direk oldukça hijyen şartlarda ve el değmeden üretilen Mapella’nın vatandaşlar tarafından beğenildiğini dile getirdi. 
Batman Siirt Çevre Yolu üzeri Beş Gıda Toptancılar Sitesinde hizmet veren Antikkent Gıda Torku Konya, Sütaş, Aroma Meyve suyu ve Kızılay Batman bayiliklerini yürütüyor. Kentte 2 bini aşkın satış noktası bulunan Antikkant Gıdada deneyimli Personel 12 araçlık filoyla dağıtım ve pazarlama hizmetini ivedilikle sürdürüyorlar. 


GENÇLERE SAHİP ÇIKMAK LAZIM
Batman’ın genç iş adamlarından ve çok sayıda gence iş imkanı sağlayan isimlerden biri olan Mehmet Direk, gençlerin kahve köşelerinden kurtulması ve huzurlu bir gelecek için gençlere iş aş imkanı sağlanması gerektiğini belirterek imkanları doğrultusunda bunun çabasını verdiklerini vurguladı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=