Lütfen bekleyin..



Yaz Spor Merkezlerinde Muhteşem Final

24 Ağustos 2017, 17:09 - Okunma: 1446

Gençlik Spor Bakanlığı, Batman Valiliği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda yapılan İl Spor Merkezilerinin yaz spor kursları başarılı bir şekilde sonuçlandı. Resmi kayıtlarda 18 bin olan sporcu kayıtlarının dışında da, yaklaşık 7 bin sporcunun kayıtsız yaz spor kurslarından faydalandığı belirtildi.

“ÇOCUKLAR SOKAKTAN KURTULDU”
Bu yıl aktif ve programlı çalıştıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, çocukların sokakların yerine, tesisleri tercih ettiğini söyledi. İl Müdürü Eren; “Sayın Valimiz Ahmet Deniz’in büyük desteklerinin yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Özer’e. Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut Kurtaran’a ve Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Osman Atmalar’ın desteğiyle binlerce çocuğumuza eğitim verdik. 2017 yılındaki il spor merkezlerindeki spor kurslarımızdaki hedeflerimize ulaştık. Buda bizleri son derece sevindirmiştir. Hedefimiz önümüzdeki yıl, bu yıl yaptıklarımızın üzerine yeni eğitim alanları açarak, kurs ağımızı genişletmektir. Çocuklarımıza bir nevide olsa katkımız olmuşsa ne mutlu bizlere. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu. Eren ayrıca, 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında da açık ve kapalı spor tesislerinde antrenörler eşliğinde eğitimlerin devam edeceğini de sözlerine ekledi. 
BASKETBOL İLK SIRAYI ALDI
Batman tarihinde ilk kez İl Spor Merkezlerinde Basketbol ve Voleybol branşları, futbola adeta fark attı. 3010 kişinin basketbol eğitiminden faydalandığı kurslarda Voleybol branşına ise 2088 kişi kayıt yaptırdı. Futbol ise 3. sıraya yerleşerek bu yıl 1922 sporcuda kaldı

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=