Lütfen bekleyin..



Oversize Sweatshirt

24 Haziran 2022, 12:22 - Okunma: 843

Günlük yaşamda herkesin tercih ettiği tarz genel de spordur. Spor giyim konforu seven ve rahatlığa düşkün olanlar için önemli bir yere sahiptir.

Günlük yaşamda herkesin tercih ettiği tarz genel de spordur. Spor giyim konforu seven ve rahatlığa düşkün olanlar için önemli bir yere sahiptir. Spor giyim geniş bir kategoriye ayrılır. Bu kategori de birçok ürün vardır. Bunlardan biri de oversize sweatshirt modelleridir. Kot pantolon, şort ve eşofman giymeyi seven kişilerin, en çok tercih ettiği kombin parçası olan oversize sweatshirt farklı kesim, renk ve baskılara sahiptir. Kadın, erkek ve çocuklar için çeşitli modeller vardır. Her mevsime uygun modeller ile güzel kombinler oluşturabilirsiniz.

Oversize Sweatshirt Modelleri Nelerdir?

Oversize sweatshirt modelleri, değişik renk ve modellere sahiptir. Kesimleri geniştir. Kadınlar taytlar ile kombin yapmayı sever. Kapüşonlu modeller, özellikle kış mevsimi için uygundur. Hırka giib olan modeller de mevcuttur. Ön kısmı düz ya da fermuarlı olabilir. Her iki cinsiyet için de özel ve spor bit giyim ürünüdür. Unisex olarak kullanılan bir parçadır ve çok fazla satılır. https://www.suestoreonline.com/oversize-sweatshirt adresinden oversize sweatshirt modellerine göz atabilir, isterseniz satın alabilirsiniz. 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=