Lütfen bekleyin..



Şarköy’ den Lezzetli Zeytin ve Zeytinyağı (online sipariş imkanı)

24 Haziran 2022, 12:08 - Okunma: 697

Şarköy çiftlikten lezzetli doğal zeytin ve zeytinyağı ürünlerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca online market hizmeti oldukça hızlı ilerlemektedir. Her zaman stoklar yenilenmektedir. Online alışveriş imkânı ile muhteşem bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Kusursuz kargolama ile kapınıza kadar gelecektir.

Şarköy çiftlikten lezzetli doğal zeytin ve zeytinyağı ürünlerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca online market hizmeti oldukça hızlı ilerlemektedir. Her zaman stoklar yenilenmektedir. Online alışveriş imkânı ile muhteşem bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Kusursuz kargolama ile kapınıza kadar gelecektir.

Zeytin Besin Değerleri ve Yararları

1 porsiyon (orta boy) zeytin 29.00 kalori içerir. Zeytinin içeriğinde 0.77 karbonhidrat (g), 0.26 protein (g), 3.06 yağ (g), 0.66 lif (g), 311,20 sodyum (mg), 8,40 potasyum (mg), 10.40 Kalsiyum (mg) bulunmaktadır.78.60 Vitamin A (ui), 0.00 Vitamin C (mg), 0.10 ve Demir.

Zeytin, toksinlerin vücuttan atılmasına yardımcı olan antioksidanlar ve E vitamini açısından zengindir. Aynı zamanda zeytin tüketimi sindirim sistemini temizler, çakıl ve kum oluşumunu engeller. Zeytin tüketimi göz sağlığı ve görme kaybının önlenmesi için çok önemlidir. Kan hücrelerinin dengelenmesine yardımcı olan zeytin, şeker seviyesini de kontrol altında tutar. Zeytin tok iken kilo vermek için çok besleyicidir.

Zeytin tüketimi midedeki asit artışını engeller ve gastrit gibi mide hastalıklarını önler. Zeytin doymamış yağ asitleri açısından da zengindir. Bu özelliği sayesinde kalp ve damar sistemini korur. Zeytin tüketiminin kanser hücrelerinin büyümesini engellediği bilinmektedir. Zeytin eklem ağrılarına ve romatizmaya da iyi gelir. Zeytin, karaciğer yağlanmasını önler ve aynı zamanda bu özelliğinden dolayı sivilce oluşumunu engeller.  Zeytin tüketimi cilt ve saç için çok iyidir.

Zeytinyağı Besin Değerleri ve Yararları

Zeytinyağı da diğer birçok bitkisel yağ gibi yapısında gliserin etrafına bağlı çok miktarda yağ asidi içerir. Zeytinyağı, sıvı yağ asidi U83, %720 palmitik asit, %05 linoleik asit, %04 Sterik asit ve %0.107 palmitoleik asit içerir. Zeytinyağının sabunlaşmayan indeksi %0,5 ve %1,3’tür. Bu sabunlaşmayan oranda %0.150.37 sterol, %0.10.7 skualen ve 0.10 ppm klorofil bulunmaktadır. Ayrıca yapısında 300 IE miktarda A vitamini içerir. Zeytinyağı, omega-3 yağ asitleri açısından çok önemli değildir. Çoklu doymamış yağların sadece %9’u Omega3 yağ asitleri içerir.

  • Kalp hastalıklarına karşı korur
  • Vücuttaki kolesterolü dengeler
  • Tansiyon düşürücü etkisi vardır.
  • Yaşlanmayı geciktirir yaşlanmayı yavaşlatır
  • Bağırsak kanseri ile savaşır

Zeytin ve Zeytinyağı Siparişinizi Şarköy Çiftlikten Online Verebilirsiniz

Zeytin ve zeytin yağı siparişlerinizi, online market imkanı ile verebilirsiniz. Güvenilir soğuk sıkım zeytin yağının adresi olan sarkoyciftlik.com adresinden geleneksel yollar ile üretimi yapılmış sağlıklı ürünlere ulaşabilirsiniz.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=