Lütfen bekleyin..



Vali Deniz, Genç Sporculara Malzeme Dağıtım Törenine Katıldı

23 Ağustos 2017, 21:37 - Okunma: 1808

Vali Ahmet Deniz, Belediye yaz spor kurslarında eğitim gören ve Belediye Spor Kulübü bünyesine seçilen sporcular için düzenlenen malzeme dağıtım törenine katıldı. Aydınkonak Spor Tesislerinde düzenlenen törene Vali Deniz'in yanı sıra, Belediyesi Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve sporcular katıldı.

Malzeme dağıtım töreninde Vali Deniz ve Belediye Başkan Vekili Aksoy birer konuşma yaptılar.


 
Belediye spor tesislerinde yapılan sportif faaliyetler hakkında bilgi veren Belediye Başkan Vekili Aksoy,  “Belediyemiz tarafında 2017 yılı yaz spor kurslarından 48 antrenör nezaretinde18 branşta toplam 4 bin 825 kişi faydalanmıştır” diye konuştu.
 
Genç sporculara hitap eden Vali Deniz, sporun yaşamımızın bir parçası olduğunu belirterek, “Sporda başarılı olan gençlerimiz hayatın diğer tüm alanlarda da başarı gösterir. Spor yapan gençlerimiz ruhen, bedenen daha sağlıklı, mutlu, huzurlu ve vatanına milletine bağlı bireyler olurlar” diye konuştu.
 
Türkiye’nin birçok yerinde bulunmayan spor tesisleri ilimize yapıldığını belirten Vali Deniz,  15 bin kişilik UEFA standartlarında inşa edilen stadyum, Olimpik kapalı yüzme havuzu, atletizm pisti gibi yatırımların tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, “Bizim gayemiz ve çabamız, geleceğimiz olan siz gençlerimizin spor alanında ulusal ve uluslararası müsabakalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeniz için gerekli olan en iyi imkanları sağlamaktır.” diye konuştu.
 
Konuşmanın ardından Milli Takım Futbol Bayanlar kampına çağrılan bayan futbolcumuza hediye veren Vali Deniz, kendisiyle kısa bir futbol maçı yaptı.
 
Daha sonra sporcu ve antrenör ile toplu fotoğraf çektiren Vali Deniz, kendilerine başarılar diledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=