Lütfen bekleyin..



Batman’da baklava ve tatlı sektörüne yenilik getiriyor

17 Haziran 2022, 14:35 - Okunma: 745

Batman’da Baklava ve Tatlı sektörüne lezzet ve Kalite getirmek için yola çıkan Turizmci Hüseyin Aslan Farklı yenilikleriyle sektöre giriyor. Farklı bir konseptte tatlı, kahvaltı, katmer, kahve ve daha bir çok güzellikleri katacak olan Quality Gusto sahiplerinden Hüseyin Aslan ilimize kazandıracakları yeni mekanlarını tanıtmak için gazetemizi ziyaret ettiler. Dünya kahveleri, Gaziantep tatlı ve baklava çeşitleri,

Kilis katmeri, Cennet Çamur, Kerebiç tatlısı ve daha bir çok tatlı çeşidi ile kahvaltı mönüsü ile 700  metrekarelik nezih bir ortamda hizmet edeceklerini belirten Aslan Gazete sahibimiz Nimet Dal’a yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Önümüzdeki hafta basınla lansman tanıtım toplantısında bir araya geleceklerini belirten Aslan Gaziantep’li ustalarıyla Kentte farklı bir konseptte hizmet vereceklerini belirtti.  Gazete sahibimiz Nimet Dal ziyaretinden dolayı Aslan'a teşekkür ederek yeni işyerleri için hayırlı olsun temennisinbde bulundu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=