Lütfen bekleyin..



Petrolspor’da yönetim krizi çözülecek mi!

12 Mayıs 2022, 16:53 - Okunma: 1163

Vali Hulusi Şahin başkanlığında Petrolspor için düzenlenen toplantıda kulübe mevcut yönetim içinde yer alan 2. Başkan İş adamı Yalçın Güneştekin Başkan Abdulvahap Akbaş önderliğinde ve her bir yöneticinin 500’er bin TL bağış yaparak kulübe yeniden talipli olduklarını açıklarken, iş adamı Esat Ekremoğlu’da 10 milyon TL bağış ve geri kalanı da taksitler halinde ödemek koşuluyla

Petrolspor’un tüm hisselerine talipli olduğunu belirtti. 17 Mayıs tarihinde tekrar bir araya gelmek için toplantıyı tamamlayan Petrolspor’un en büyük destekçilerinden Vali Hulusi Şahin’in gece saatlerinde kararnamede tayininin Malatya’ya çıkması nedeniyle Petrolspor’un durumuyla ilgili nasıl bir karar alınacağı ve kulübün durumu kentte merak konusu oldu. 
PETROLSPOR İÇİN ÖNEMLİ TOPLANTI
Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Petrolspor yöneticilerinin yanı sıra iş adamları ve basın mensupları katıldı. Vali şahin toplantıda herkesi dinleyerek görüş ve önerilerini not aldı. Toplantıda İş insanı Esat Ekremoğlu tüm hisseleri devralma koşuluyla 10 Milyon TL nakit, 10 Milyon TL’yi de sezon içinde taksitlerle kulübe aktarmayı teklif etti. Toplantının son bölümünde ise kulübün yüzde 20 hissedarlarından Yalçın Güneştekin ise Abdulvahap Akbaş başkanlığında oluşturacakları en az 15 kişilik yönetimle, her yöneticinin de 500 Bin TL hibe karşılığında yönetime talipli olacaklarını belirtti.

PETROLSPOR’A DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK
Birçok katılımcıya da söz veren Vali Şahin; “Bizim desteğimiz Petrolspor’a her zaman olacak. Petrolspor için 2 ciddi teklif geldiğini belirten Vali Şahin 17 Mayıs Salı günü 17.30’a kadar gelecek tekliflerle birlikte masada olan teklifleri değerlendirerek nihai kararı vereceklerini belirtti. Vali şahin Valilik ve Belediye olarak ta her zaman olduğu gibi güçlü şekilde desteklerinin devam edeceğini belirtti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=