Lütfen bekleyin..



293 kişiye Kick Boks eğitimi

22 Ağustos 2017, 16:16 - Okunma: 1818

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde her yıl yaz mevsiminde açılan il Spor Merkezleri yaz kurslarında bu yıl Kick Boks sporuna 293 kişi kayıt yaptırdı.Dövüş ve savunma sporlarına büyük bir ilginin olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, 293 olan başvuru sayısını önümüzdeki yıl antrenör sayısını artırarak 400'e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

 Kick boks sporunun Karete ve Muay Thai sporunun birleşiminden doğduğunu belirten İl Müdürü Halil Eren; " Kick boks sporu, farklı tekniklerin içinde yer aldığı bir savunma sporudur. Tamamen iki farklı spor olan Kareteve Muay Thai’nin bir araya gelmesi sonucunda oluşturulmuştur. Güce ve teknik bilgiye dayanan bir dövüştür. En önemlisi aşırı derece sert bir spor dalıdır. Rakibinizi yenmek için yüksek güç gerektiren bu spor olduğu için, diğer birçok spordan daha fazla enerji ve güç harcamanızı sağlar. Bu sporda uzmanlaşmak isteyenler için İyi bir kondisyona sahip olmak, eğitmenlerin her söylediklerini dikkate almak ve söylediklerini harfiyen yerine getirmek önemlidir." diye konuştu. Eren ayrıca Kick Boks sporunun kısa vadede değil, uzun vadede yapılması gerektiğini de sözlerine ekledi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=