Lütfen bekleyin..



Şampiyonluk Gecesinde En Büyük Katkıyı Muzaffer Nasıroğlu Verdi

08 Mayıs 2022, 14:15 - Okunma: 2088

3. lig şampiyonu Petrolspor’a gelir sağlamak için düzenlenen Şampiyonluk gecesinde Nasıroğlu Ailesi Petrolspor’a büyük katkı ve destek sundu. Yıllardır Petrolspor’un en büyük destekçisi olan ve Batman’a ve Kulübe verdiği destekle her zaman takdir edilen Fernas Yönetim kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu Petrolspor yararına çıkan formalardan kırmızı formayı açık artırmada 500 bin TL’ye satın alarak kulübe ciddi katkı sağladı.

Eva düğün salonunda yapılan geceye Vali Hulusi Şahin, Milletvekili Ziver Özdemir, Akparti İl Başkanı Akif Gür, Fernas Yönetim kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu, Petrolspor kulüp başkanı Avahap Akbaş, İş adamları ve Petrolspor’lu futbolcular katıldı. Petrolspor Şampiyonluk gecesine katılan Fernas Yönetim kurulu başkanı İş adamı Muzaffer Nasıroğlu Kırmızı formayı 500 bin TL’ye satın alarak kulübe ciddi bir destek sağladı. Gecede Karadağ grup sahibi Müteahhit Faik Nasıroğlu Çubuklu formayı 110 bin Tl’ye satın aldı. Petrolspor’un beyaz formasını ise Akparti İl Başkanı Akif Gür 105 Bin TL’ye satın aldı.  Gecede İstanbul’da yaşayan Batman’lı iş adamı Metin  Güneş’te tüm futbolculara birer cep telefonu hediye edecek. Vali Hulusi Şahin Petrolspor2u Şampiyon yapan futbolculara 1 milyon TL Şampiyonluk primi verileceğini açıklayarak kulübe her zaman ciddi katkı sunan Fernas Fernas yönetim kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu,ve  İş adamı metin Güneş’e özellikle teşekkür etti.

NASIROĞLU AİLESİ BAYRAMI BATMAN’DA GEÇİRDİ
Fernas yönetim kurulu Başkanı kentin sevilen iş adamlarından Muzaffer Nasıroğlu ile Ferhat Nasıroğlu Ramazan bayramı tatilini Batman’da geçirdiler. Bayram arifesinde Merhum babaları Hacı Necat Nasıroğlu’nun mezarını ziyaret ederek dualar okuyan ve Ramazan bayramında dargelirli vatandaşları unutmayan Nasıroğlu ailesi dostları akrabaları ve vatandaşlarla da bayramlaştılar. 1 hafta boyunca Batman’da olan ve Fernas’a ait fabrika ve yapımı Fernas tarafından sürdürülen Külliye inşaatını da inceleyen Nasıroğlu ailesine Batman halkı kente sundukları ciddi destekler nedeniyle teşekkür ettiler. 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=