Lütfen bekleyin..



Çelik;“Şampiyonluğu Batman halkı ve polis teşkilatına armağan edeceğiz”

08 Nisan 2022, 13:58 - Okunma: 711

Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Mehmet Emin Çelik, 10 Nisan Polis haftasını kutladı.Pazar günü Elazığspor deplasmanından galip gelerek, şampiyonluğu Batman halkına ve Polis Teşkilatına armağan etmek istediklerini belirten Çelik, kenti uzun bir aradan sonra bayram havasına koymak istediklerini söyledi. Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Mehmet Emin Çelik

yaptığı açıklamada; “Elazığspor maçı bizim için son derece çok önemli. Hem polis haftasına denk gelmesi, hemde şampiyonluğumuzu ilan etmek için önemli bir karşılaşma. Takımımız bu maç için gerekli tüm hazırlıklarını tamamladı. Bizlerde her zaman takımımızın yanındayız. İnşallah alacağımız galibiyetle, takımımızı Batman girişinde büyük bir coşkuyla karşılayacağız. Batman olarak her şeye hazırız. Özellikle içinde bulunduğumuz polis haftası nedeniyle gecesini gündüzüne katan, can ve mal güvenliğimizi gözlerini kırpmadan koruyan, her zaman yanımızda olan polislerimizin de haftasını kutlarız” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=