Lütfen bekleyin..



Başkan Uçar; “Evet’in En Yüksek Çıkacağı İlçe Sason Olacak”

30 Mart 2017, 21:10 - Okunma: 1085

Ak Partinin çiçeği burnunda Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda en yüksek oy alınacak ilçenin Sason olacağını iddia etti.Evet için halkın her kesimiyle yakından temaslarda bulunduğunu, ev ev dolaşarak aşiret liderleri ve kanaat önderleriyle görüştüğünü, esnafları ziyaret ederek Evet’in ülke için ne kadar önem taşıdığını anlattığını açıklayan Cuma Uçar“ Herkes çok iyi biliyor ki, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ülkemiz, ümmetimiz ve Dünyada can çekişen insanlık için büyük bir şanstır.

Cumhurbaşkanımız Türkiye siyaset tarihinin en deneyimli siyasetçisi ve devlet adamıdır. Bu büyük deneyime sahip olan Cumhurbaşkanımız bugün eğer sistemin tıkandığını ve değişmesi gerektiğini söylüyorsa herkesin ona kulak vermesi ve ülkemizin hayrı için desteklemesi gerekir.
Türkiye’de gerçekten burada saymakla bitiremeyeceğiz çok ciddi bürokratik sıkıntılar var. Ayrıca mevcut iki başlı parlamenter sistem yönetimde istikrar adına büyük riskler barındırıyor. Tüm bu sıkıntıların bir an evvel aşılması ve Türkiye’nin kalkınma hızını devam ettirmesi için yeni Cumhurbaşkanlığı sisteminin hayata geçmesi çok önemlidir. Bir de biliyorsunuz ki 15 Temmuz hain kalkışmasından bu yana ülkemiz düzenli bir şekilde küresel çetelerin ve terör örgütlerinin saldırısı altında. İşte tam da bu noktada gerek şahsım gerekse de gönüldaşlarımla birlikte elimizi taşın altına koyup Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızla aynı safta vatan müdafaasına katılmayı kendimize görev bildik. Seçmenimiz olsun ya da olmasın, tüm Sason halkının güçlü bir şekilde EVET demesi için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Çalınmadık kapı bırakmayıp, gönülleri fethetmek için 16 Nisana kadar var gücümüzle çalışacağız.
İnşallah Sason’dan büyük bir EVET oranıyla tüm Türkiye’ye sesimizi duyuracağız.” dedi.
“Bizi Haksız Bir Şekilde Yıpratmaya Çalışanlara Müsaade Etmeyiz…”
Öte yandan Saadet Partisinden istifa edip, Ak Partiye geçmesiyle ilgili hakkında çıkan bazı iddialara da değinen Belediye Başkanı Cuma Uçar; “ Tabi benim AK Parti’ye geçişim birilerini rahatsız etmiş olabilir. Şunu net bir şekilde ifade edeyim ki bizim tek derdimiz Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın yanında saf tutup, değerli Sason halkına hizmet etmektir. Bireysel ve basit hesapları olanların bu durumu kavrayamaması doğaldır. Ancak samimi bir şekilde AK Parti davasına gönül vermiş arkadaşlarımız partiye geçişimizden dolayı çok sevindiler ve sağ olsunlar çok destek verdiler. AK Parti inanmışların ve adanmışların partisidir. Ne dinimiz ne de örfümüz siyasette dahi olsa iftirayı, yalanı ve gıybeti hoş görmez, kabul etmez. "

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=