Lütfen bekleyin..



Ali Suçin’den Beşiri’ye Ziyaret

30 Mart 2017, 21:07 - Okunma: 3774

Akparti 22. dönem Milletvekili ve Alikan aşiretinin önde gelenlerinden Ali Suçin dün Beşiri ve İkiköprüde yoğun bir ziyaret gerçekleştirdi. İlk ziyaretini Belediye Başkan vekili Mustafa Maslak’a yapan Ali Suçin ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Seçim bölgesi olan Beşiri’de yoğun bir ilgiyle karşılanan Ali Suçin daha sonra Akparti Beşiri İlçe Başkanı Abdurrahman Şen’ide parti binasında ziyaret etti. Gün boyunca Beşiri’de ziyaretler gerçekleştiren Ali Suçin’e Beşiri eski Belediye Başkanı Said Karabulut’ta eşlik etti.

 Beşiri ziyaretinin ardından İkiköprüye geçen Suçin’i kalabalık bir topluluk karşıladı. Esnafları ziyaret eden ve 16 Nisan’da yapılacak olan referanduma destek isteyen Suçin şunları söyledi. “Bu kez siyasi bir parti için değil, geleceğimiz ve özgürlüğümüz için canla başla çalışıyorum. Bu davanın temelini biz attık, çocuklarımıza ve torunlarımıza daha güvenli bir şekilde devretmeliyiz. Bununda 100 yıllık sınavı 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda ‘EVET’ oyu vermekle olacaktır. Batman halkı sadık, dürüst ve dik duruşu ile yarınları için var olacağını gösterecektir. Çünkü bu millet asil ve Mezopotamyalıdır” diye konuştu.

Öte yandan 22Ali milletvekili Ali Suçin Vali Ahmet Deniz’ide makamında ziyaret etti. Suçin Vali deniz’le görüş alışverişinde bulundu.  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Ömer
2026 gün önce
Zenginlikle önde gelen olmaz
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=