Lütfen bekleyin..



Liderin maçı var, Şampiyonluk yakın....

18 Mart 2022, 22:00 - Okunma: 849

Kırmızı-beyazlılar, Cumartesi günü yarın oynanacak olan Sancaktepe maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekliyor.Taraftarlara seslenen Petrolspor basın sözcüsü Emin Çelik, “Bayrağını al, maça gel. Stadyumu bir karnaval havasına dönüştürelim” dedi.

HEDEF SENDE SANCAKTEPEGeçtiğimiz hafta oynanması gereken ancak elverişsiz hava koşullarından ötürü bu hafta sonuna ertelenen 27. hafta maçında sahasında Sancaktepe’yi ağırlayacak Petrolspor, 3 puandan başka sonuç düşünmüyor. 58 Puanla lider olan Batman Petrolspor, ligden düşmesi kesinleşen Sancaktepe karşısında bir sürprizle karşılaşmak istemiyor. Rakiplerini küçümsemediklerini belirten Petrolspor basın sözcüsü Emin Çelik, futbolcularının bunun bilinciyle saha çıkacaklarını kaydetti.TARAFTARA ÇAĞRI…Petrolspor basın sözcüsü Emin Çelik, sahanın kapanma ihtimaliyle ilgili açıklamada bulundu. Çelik, “Değerli taraftarlarımız geçmişte 4 kez tekrarlanan kötü tezahürat, saha olayları, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından ötürü usulsüz seyirci alımdan dolayı cezalar kesilmiştir. Bunların bir kez daha tekrarlanması saha kapanma ve seyircisiz oynama cezası ile sonuçlanacaktır. Eğer önümüzdeki maçta kötü tezahürat veya saha olayları olursa Nevşehir maçını seyircisiz oynamak zorunda kalabiliriz. Şampiyonluğa ramak kala saha kapaması ile karşı karşıya kalmamak için taraftarlarımızdan ricamız yazılan konular ile ilgili hassasiyet göstermeleridir. Batman Şehir stadyumunu bayraklarımızla süsleyelim. Tribünleri doldurup büyük bir coşkuyla takımımızı destekleyelim. Şampiyonluk şarkılarıyla stadı şölen havasına çevirelim” dedi.MAÇIN BAŞLAMA SAATİ: 14.00Lider Batman Petrolspor, Cumartesi günü Sancaktepe FK’yi konuk ediyor. Zorlu karşılaşma 14.00’te başlayacak. Batman Şehir Stadyumunda oynanacak maçın hakemleri de belli oldu. Karşılaşmayı Kastamonu bölgesi hakemlerinden Emre Kaan Çalışkan yönetecek. Çalışkan’ın yardımcılıklarını Vural Gül ve Mert Türk yapacak.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=