Lütfen bekleyin..



Hamidi SKM’yi Kutladı

30 Mart 2017, 21:06 - Okunma: 1166

AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi yoğun programına rağmen, SKM’yi ziyaret ederek çalışmaları değerlendirdi. Batman SKM İl Başkanlığının çalışmalarının takdire şayan olduğunu belirten Hamidi, Batman halkının ve partilerinin organizeli bir şekilde çalışmasının semeresini 16 Nisan’da alacaklarını söyledi. AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi yaptığı açıklamada; “Partimizin mutfağında olan SKM Batman İl Başkanı Abdülbaki Polat ve tüm çalışma arkadaşlarını kutlarım.

Batman merkezde, ilçe, belde ve köylerin yanı sıra programlı ve koordineli bir şekilde çalışmaları son derece önemli. Bizde bu partinin bir ferdi olarak halkımıza hizmet konusunda sınır tanımayacağız.” diye konuştu
4 KOLDAN ‘EVET’ İÇİN SEFERBER OLDULAR
Öte yandan Kent merkezinde Gülistan Caddesi ve Meydan bölgesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden AK Parti batman Milletvekili Ataullah Hamidi, halkın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Hamidi, batman merkezde aktif çalışmalarını sürdürürken, AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar ise Sason ilçesine çıkarma yaptı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=