Lütfen bekleyin..



Vali Deniz Gercüş ve Kayapınar’daydı

30 Mart 2017, 21:05 - Okunma: 1163

Vali Ahmet Deniz, Gercüş İlçesi ve Kayapınar Beldesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu, vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi. Bölge halkının 60 yıla yakın hayalini kurduğu ve yapımı tamamlanan kantar köprüsü yol güzergahını kullanarak Gercüş İlçesi Kayapınar Beldesine giden Vali Deniz, yol güzergahında bulunan köylerde kendisini karşılayan vatandaşlarla yakından ilgilenerek, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

 Kayapınar ziyaretinde vatandaşlara hitap eden Vali Deniz, vatanına ve milletine bağlı ülkenin birlik ve beraberliğine sahip çıkan bir belde ve bu beldeye hizmetin en iyisinin yakıştığını ifade etti.Vatanın her şeyden daha önemli olduğunu ifade eden Vali Deniz, “Birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak, ülkemizin gelişmesi ve kalkınmasını istemeyen güçlere karşı bu tavrımızı net bir şekilde göstereceğiz. Bu güçler terör örgütlerini başımıza salarak sinsi emellerini gerçekleştirmek istiyorlar. Ama bunu başaramayacaklar. Biz bin yıldır bu coğrafyada beraber yaşıyoruz ve yaşamaya da devam edeceğiz. Hainlik yapanlara da asla ve asla prim vermedik ve vermeyeceğiz” diye konuştu.Daha sonra ilçenin mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Deniz, muhtarların istek ve sorunlarını dinledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=