Lütfen bekleyin..



Petrolspor için Batman tek yürek

04 Mart 2022, 08:47 - Okunma: 698

3. Lig 1. Grup’ta liderliğini sürdüren Batman Petrolspor, Cumartesi günü sahasında 1954 Kelkitspor’u ağırlayacak. Şampiyon olmakta kararlı olan Petrolspor tek yürek…Petrolspor’da gözler, Cumartesi günü 1954 Kelkitspor ile oynanacak olan müsabakaya çevrildi.

Yoluna emin adımlarla yoluna devam eden kırmızı-beyazlılar, sezonu şampiyonlukla tamamlamakta kararlı. Petrolspor, ligdeki galibiyet serisini de sürdürme adına Kelkit maçını kazanmaktan başka sonuç düşünmüyor.MAÇ CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 14’TE B. Petrolspor Futbol şube sorumlusu ve as başkanı Mustafa Balaban, 1954 Kelkitspor ile oynanacak müsabakaya tüm Batman’lı sporseverleri davet etti. Balaban “ Önemli maçımız Cumartesi günü saat 14’te oynanacak. Bizim için her maç şampiyonluğa gidiyor. Harika bir sezon geçiriyoruz, her şey çok güzel. Batman kenti bunun keyfini çıkarsın. Bayraklarımızı alarak stada koşalım. Batman Şehir stadyumunu karnaval havasına dönüştürelim. Artık kenti bayraklarla süsleyelim, şehirde şampiyonluk havasına girelim.”STADA GİRİŞ KULLARI DEĞİŞTİTürkiye Futbol Federasyonu (TFF) sağlık kurulu yaptığı açıklama ile HES uygulaması ve 12 yaş kısıtlamasının kaldırıldığını duyurdu. TFF tarafından yapılan açıklamada şunlara değinildi: “TFF müsabakalarına HES sorgulaması yapılmadan seyirci alınacaktır. Bu değişiklik ile birlikte stadyumlarda uygulanmakta olan 12 yaş sınırı da kaldırılmıştır. Kırmızı alandaki görevliler, sporcular ile kulüp çalışanlarının Covid-19 sağlık tedbirleri ve uygulamaları sorumluluğu, bugünden itibaren ilgili kulüp yetkilileri ile sağlık ekiplerine devredilmiştir. Bu sebeple artık müsabakalarda Sağlık Tedbirleri Kontrolörleri (STK) görevlendirilmeyecektir. Bu gelişmeler ışığı altında takım doktorlarının müsabaka öncesi yapılan müsabaka organizasyon toplantısına katılma zorunluluğu da kaldırılmıştır.”
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=