Lütfen bekleyin..



HDP’nin Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

30 Mart 2017, 21:04 - Okunma: 1133

Batman’da HDP’nin referandum çalışmaları tüm coşkusuyla devam ediyor. HDP Batman İl örgütü tarafından referandum çalışmaları kapsamında Batman Milletvekili Saadet Becerikli ve beraberindeki HDP’liler tarafından Batman Engelliler Derneği, Batman Koçerler Derneği, yerel gazeteler ile esnaf ziyaretleri gerçekleştirilirken, Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran ile beraberindeki kadınlar da Beşiri ilçesine bağlı Reşkota Köy’ünde referandum çalışmaları kapsamında yurttaşlarla bir araya geldi.

 Yurttaşların yoğun ilgi gösterdiği referandum buluşmalarında çocuklar ellerinde Kürtçe ile Türkçe “Hayır, Na” yazılı flamalar ile seçim aracını karşılarken, kadınlar da zılgıtlar eşliğinde halaya durarak “Hayır’ı” haykırdı.
BECERİKLİ ŞIRNAK HALKIYLA BULUŞTU
HDP Batman Milletvekili Saadet Becerikli, referandum çalışmaları kapsamında DTK, HDP ve DBP tarafından Şırnak merkezde düzenlenen halk buluşmasına katıldı. Şırnak kent merkezinde düzenlenen etkinliğin ardından heyet, Silopi de gerçekleşecek olan etkinlik için yola çıktı. Silopi girişinde de arama noktasına takılan heyet bu duruma tepki gösterdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=