Lütfen bekleyin..



“Galibiyet Vali ve Taraftarlara armağan olsun”

19 Şubat 2022, 19:58 - Okunma: 622

Şampiyon Petrolspor’da Osmaniyespor karşısında alınan 2-0’lik galibiyetin sevinci yaşanıyor. Bugünkü galibiyetlerinin çok önemli ve rakiplerinin puan kaybetmesiyle 6 puan değerinde olduğunu belirten Petrolspor Basın sözcüsü Mehmet Emin Çelik, galibiyeti Vali Hulusi Şahin ve Batmanlı taraftarlara armağan ettiklerini söyledi. Basın sözcüsü Çelik ;”Karşılaşmaya 5 eksik sporcumuzla çıktık.

 Bizim galip gelmekten başka çaremiz yoktu. Bütün sporcularımızı, teknik heyetimizi ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Bu maçı unutup rehavete kapılmadan, önümüzdeki maçlara bakacağız. Ligin 24. Haftasında Karaman deplasmanına gideceğiz. Kalan bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz.” diye konuştu. Karşılaşmayı Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Petrolspor Kulüp Başkanı Abdülvahap Akbaş, Kamu kurum ve kuruluş Müdürleri ile yaklaşık 10 bin taraftar izledi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=