Lütfen bekleyin..



Bakan Yardımcısı Yeğin Batman’a geldi

30 Mart 2017, 21:01 - Okunma: 1476

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, Batman ziyaretinde yaptığı konuşmasında huzur ve istikrarın artmasıyla birlikte işsizliğinde ortadan kalkacağını söyledi. Batman Valisi Ahmet Deniz, SGK Batman İl Müdürü Alattin Ökten, İşkur İl müdürü Besim Eviz tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Yegin, muhasebeciler odasına geçerek burada İşkur ve SGK il müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ projesinin tanıtım toplantısına katıldı.

İlde görev yapan muhasebeciler ve STK’ların katıldığı toplantıda konuşma yapan Yegin, “İlk ziyaretlerde sizlerden aldığımız yönlendirmeler neticesinde oluşturduğumuz programlar var, onları anlatmak üzere buraya geldik. İş başı eğitimlerimiz, meslek edindirme kurslarımız, sigorta primlerindeki indirimlerimiz ve son halinde yeni duyurduğumuz artı 2 milyon hedefini koyduğumuz istihdam programımızla ilgili kamuoyunu, esnafı, sanayiciyi, iş arayanı, çalışanı, çalışmak isteyeni bilgilendirmek üzere programlar yapıyoruz. İlk programımıza buradan başlıyoruz. ” diye konuştu. Bakan yardımcısı Yeğin Batman’da akparti il teşkilatını da ziyaret ederek Milletvekili Ataullah Hamidi ve İl Başkanı Diyaettin Uçar’lada görüştü. Öte yandan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’te bugün Batman’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunacak. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=